Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μεθυσμένος .....έκανε εγχείρηση στο σκύλο του!!!!!!!!!

Έκανε μεθυσμένος εγχείρηση στο σκύλο τουΑντιμέτωπος με κατηγορίες για βασανισμό ζώου βρίσκεται ο 44χρονος Stewart Gibbs από το Σικάγο, ο οποίος ...εγχείρησε μεθυσμένος το σκύλο του, χωρίς να είναι γιατρός.
Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του 44χρονου, μετά από καταγγελίες των γειτόνων για πολύ δυνατούς θορύβους στο διαμέρισμά του. Βρήκαν τον Gibbs καλυμμένο με αίματα, τα οποία υπήρχαν και στους τοίχους και στο πάτωμα και ένα ντόπερμαν να αιμορραγεί με μια μεγάλη πληγή στο αυτί του. Ο μεθυσμένος άντρας ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ήθελε να αφαιρέσει από το σκύλο του μια κύστη στο αυτί του.
Ο 44χρονος συνελήφθη και του αφαιρέθηκε η επιμέλεια του σκύλου και το ντόπερμαν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ζώων στο Σικάγο, όπου του έραψαν την πληγή !!!!!!
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μαφιόζοι βυθίζουν πλοία με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο



Καθώς η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί το δράμα του ιαπωνικού λαού… και ζει υπό τον τρόμο της ραδιενέργειας της Φουκουσίμα, που προκάλεσε η πυρηνική βιομηχανία και η... απληστία του νόμων της αγοράς και του κέρδους, αποκαλύψεις που έρχονται από την Ιταλία σοκάρουν, καθώς κάνουν σε όλους ορατό ότι ο πυρηνικός κίνδυνος είναι πολύ πιο κοντινός!

Τον καλοκαίρι του 2009, μέλη της Ιταλικής Μαφίας ομολόγησαν στις Αρχές της γειτονικής χώρας ότι επί 20 χρόνια βύθιζαν εσκεμμένα έναντι αμοιβής, δεκάδες πλοία που μετέφεραν πυρηνικά και άλλα επικίνδυνα απόβλητα, στην Αδριατική και στο Ιόνιο! Τα φορτία αυτά προέρχονταν κυρίως από βιομηχανίες του Ιταλικού Βορρά.

Η ιταλική περιβαλλοντική ομάδα «Lega Ambiente” αποκάλυψε πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουν εξαφανιστεί στην Μεσόγειο Θάλασσα 40 με 100 πλοία, ανάμεσα στα οποία ήταν και ελληνικά πλοία όπως το «Νίκος 1" και το «Βόρειες Σποράδες». Τουλάχιστον 7 ναυάγια συνέβησαν στην ελληνική επικράτεια, από τους Παξούς ως τις ακτές της Μεσσηνίας.

Ο καθηγητής της Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Γεράνιος, υποστήριξε ότι είναι βέβαιο ότι αυτά τα πλοία μετέφεραν πυρηνικά απόβλητα, καθώς η διαχείριση τους αποτελεί άκρως επικερδή ασχολία για τη Μαφία.

Αν και έχουν περάσει δύο (2) χρόνια από αυτές τις αποκαλύψεις, παρά τη δραστηριοποίηση της οικολογικής κίνησης «Ο Λαπίθας» που με συγκεκριμένες δράσεις ανέδειξε το γεγονός, το ελληνικό κράτος παραμένει αδιάφορο.

Ενώ η Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση θωρακίζουν την Ευρώπη-Φρούριο καταδιώκοντας δυστυχισμένους μετανάστες, παραμένουν αδρανείς απέναντι στα εγκλήματα της Μαφίας που διαπλέκεται με κολοσσούς της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να μετατρέπονται σε ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ των εφοπλιστών, αλλά αποδεικνύονται άχρηστα στην κοινωνία μας καθώς αδυνατούν να προστατεύσουν τις θάλασσες μας, την υγεία και την ζωή μας.

Εμείς καλούμε σε άμεση παρέμβαση κάθε κοινωνικής και επιστημονικής συλλογικότητας για την ανάδειξη των εγκλημάτων που συντελούνται στο παρόν και μέλλον του λαού μας.

Αυτό που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά είναι η ανάγκη να Κλείσουν άμεσα τα Πυρηνικά Εργοστάσια και να Απαγορευτεί η Πυρηνική τεχνολογία. Τα κέρδη για τους καπιταλιστές είναι τεράστια, αλλά οι συνέπειες για τους λαούς αξεπέραστες.

Η Ε.Ε. αποκαλύπτει ξανά ότι αποτελεί μια συμμαχία των καπιταλιστικών κρατών με ένα βαθύ αντεργατικό και ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, που παρανομαστή των πολιτικών της έχει τη μεγιστοποίηση των κερδών του κόσμου του πλούτου, την αυταρχική θωράκιση του αστικού κατεστημένου σε κάθε χώρα και την επιβολή των ευρωπαϊκών ιμπεριαλιστικών συμφερόντων σε όλο τον πλανήτη.

Δεν μετασχηματίζεται, δεν μεταρρυθμίζεται, αλλά μόνο Ανατρέπεται.
Παράλληλα, η κυβέρνηση των Παπανδρέου-Βενιζέλου φαντάζει εντελώς επικίνδυνη για το λαό μας.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 

Σκύλος καταδικάστηκε σε λιθοβολισμό στο Ισραήλ!!



Σκύλος καταδικάστηκε σε λιθοβολισμό στο ΙσραήλΥπερορθόδοξο δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε σε ...θάνατο δια λιθοβολισμού ένα σκύλο που κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους δικαστές.
Αυτό αναφέρει ο ιστότοπος Ynet, η Διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε πριν μερικές εβδομάδες σε ραβινικό δικαστήριο που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, στο υπερορθόδοξο εβραϊκό προάστιο Μέα Σεαρίμ της Ιερουσαλήμ τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων.
Ένας από τους παριστάμενους δικαστές θυμήθηκε ότι πριν από είκοσι χρόνια το δικαστήριο καθυβρίστηκε από έναν διάσημο δικηγόρο, ο οποίος - αποφάνθηκαν οι δικαστές - είναι καταραμένος και ως εκ θαύματος, λίγο καιρό αργότερα πέθανε αφορισμένος αλλά ο ίδιος μετεμψυχώθηκε στον άτακτο σκύλο που εισέβαλε στην δικαστική αίθουσα και δεν εννοούσε να κουνηθεί από εκεί.
Το μεγαλόσωμο τετράποδο κρίθηκε από τους δικαστές "ακάθαρτο" με βάση την Halacha, δηλαδή τους αυστηρούς εβραϊκούς θρησκευτικούς παραδοσιακούς κανόνες. Το δικαστήριο καταδίκασε το σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού και η ποινή αποφασίστηκε να εκτελεστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Αγωγή κατά του δικαστηρίου για την περίεργη αυτή απόφαση κατατέθηκε από μια ισραηλινή οργάνωση υπεράσπισης των ζώων. Οι πιστοί ενός μεγάλου ρεύματος του Ιουδαϊσμού πιστεύουν απολύτως στην μετενσάρκωση.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΙΤΕΑ : Πλατεία Αγίας Παρασκευής



Μεσημεράκι ... ώρα για  ''μάσα'' . Το οξυγόνο , η θέα , ο  αυτοσχεδιασμός ,το κέφι , η παρέα  και  φυσικά .......  χωρίς δεύτερη σκέψη η   πλατεία  είναι το καταλληλότερο  σημείο για να στηθεί ένα πρόχειρο τσιμπούσι.Όρεξη υπάρχει ! (  από αριστερά οι : Σεραφείμ και Χρήστος Τριαντάφυλλος , Κώστας Κοτρώνας , Ιωάννης Ντόσκας , Κώστας Ξυραφάκης κι ο μικρός Λάμπρος Κουλοκούρας).   Φωτό:Παναγιώτης Τραγουδάρας 




 Το μνημείο πεσόντων .



Νυχτερινή Άποψη της εκκλησίας.


       
    
  Η δάφνη  της πλατείας .Άποψη του χωριού.

Η  εκκλησία .
Στο διαδίκτυο (facebook ) υπάρχουν επίσης πολλές υπέροχες φωτογραφίες της πλατείας , τραβηγμένες από τα παιδιά του χωριού μας.

                  














                                                                                   

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ!


Υδάτινοι δρόμοι

Άποψη του Μέγδοβα

Ποτάμια πιστά σε  υδάτινους αρχέγονους δρόμους, ξεχύνονται πότε ατίθασα κι αφρισμένα και πότε  ήμερα, φιδογυρνάνε ανάμεσα σε γκρεμούς και λαγκαδιές, χαρακώνουν φαράγγια και κοιλάδες, τρυπώνουν σε υπόγεια σπήλαια, ακροβατούν σε καταρράχτες, ανταμώνουν με στρατοκόπους, φιλιώνουν με παλιά πετρογέφυρα, θεριεύουν ιτιές και πλατάνια, ασημώνονται στις λιαχτίδες, παιχνιδίζουν με τις πέστροφες, ξεδιψούν αγρίμια και πουλιά, μα γλυκαίνουν και της ψυχής τα μάτια, ώσπου να αναπαυθούν σβήνοντας αντάμα με τα χνάρια του χρόνου κάπου στης λίμνης την αιώνια αγκαλιά... 
Ακολουθήστε το σύνδεσμο ΄΄Ευρυτάνας Ιχνηλάτης ¨  και ταξιδέψτε , σε χώρες μαγικές !Στις  μαγευτικές   γωνιές  της Ευρυτανίας! Συγχαρητήρια στο Διαχειριστή της Σελίδας Ευρυτάνας Ιχνηλάτης"