Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Δυστύχημα στα Άγραφα .

Σε κρίσιμη κατάσταση παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέβη από το Καρπενήσι στον Καρβασαρά Αγράφων, 33χρονος οδηγός που έζησε μια ολόκληρη περιπέτεια με το όχημά του.
Αρχικά το αγροτικό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Κατά την πτώση ο οδηγός "πετάχτηκε" από το όχημα σε εσοχή του γκρεμού και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού, μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Κάτοικοι από το κοντινό χωριό, ειδοποίησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική και άμεσα έσπευσε το διασωστικό της Πυροσβεστικής με 5 άτομα, με επικεφαλής τον πυραγό Στέργιο Φυσέκη, που κατάφεραν αρχικά, να ανεβάσουν στην εσοχή του γκρεμού, όπου ήταν πεσμένος ο τραυματίας,  την γιατρό των Αγράφων που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.
Στην συνέχεια κατέβασαν τον 33χρονο με φορείο στον κεντρικό δρόμο, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που χρειάστηκε να μεταβεί εκεί από το Καρπενήσι. Ο 33χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Πηγή : ΛΑΜΙΑ SΤΑR

1 σχόλιο:

  1. Στα μέρη μας μπορεί να μην υπάρχουν οι "υποδομές", αλλά στα δύσκολα λειτουργεί άμεσα και καταλυτικά η αλληλεγγύη των ανθρώπων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή