Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010, ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ



Αιχμές Τσιαμάκη προς Τάτση για την οικονομική διαχείριση του δήμου

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει απλώς να φαίνεται, αλλά και να είναι τίμια!!!"

Σε επιστολή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Δημ.Τσαμάκης ρίχνει "καρφιά" για τα οικονομικά του δήμου Απεραντίων και προσωπικά προς τον νυν δήμαρχο και συνυποψήφιο του Δ.Τάτση.
Μιλάει για μαύρα χρήματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν και να εντοπιστούν απο τους ορκωτούς λογιστές και χρωστάει ο δήμος προς τρίτους(εργολήπτες , εργολάβους, διάφορους προμηθευτές).
Επίσης κατηγορεί τον Τάτση για "πρόχειρα έργα", τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν ή και δεν έχουν τα νόμιμα στοιχεία, αφού δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, αλλά ετηρείτο απαρεγκλίτως και με θρησκευτική ευλάβεια η διαδικασία παραγωγής ψηφοθηρικού αποτελέσματος.
Αναφέροντας το παλιό τυροκομείο στο Λιθοχώρι ο Τσαμάκης τονίζει και κατηγορεί ευθέως τον Τάτση ότι ..." εξ αιτίας αυτού του θέματος ακούσθηκαν, ειπώθηκαν, διαδόθηκαν, με την μέθοδο της παραποίησης και παραπληροφόρησης, πάρα πολλά με αποτέλεσμα τούτων ακόμη και τον εκβιασμό συνειδήσεων ανθρώπων που δεν έχουν ούτε ευθύνη, αλλά και καμία σχέση με το όλο θέμα, σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους δημότες δια των ΜΜΕ, πως ακριβώς έχει ολόκληρη αυτή η υπόθεση χωρίς περικοπές. "
Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλές τέτοιες επιστολές"φαρμάκι" εκατέρωθεν από τους δύο υποψηφίους που σημειωτέον ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο..της ΝΔ.. Απλά τονίζουμε πως ο Τσιαμάκης βρέθηκε εκτός βουλευτικού αξιώματος εξαιτίας των τραγικών λαθών του στην διαχείριση των πολλών προβλημάτων του τόπου.
Ο κόσμος και οι πολίτες της Ευρυτανίας δεν ξεχνούν τα μικροπολιτικά παιχνίδια και του μεν και του δε...και εμείς από αυτό το βήμα στο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα προσπαθήσουμε να τους τα "θυμίσουμε"...
 Αναδημοσίευση , από το blog ΄΄Πρασιά Ευρυτανίας'' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου