Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Προκόπης Παυλόπουλος :Στημένες από το ΠΑΣΟΚ οι εξεταστικές επιτροπές«Αιδώς Αργείοι» λέει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της Ν.Δ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της...


 Κυριακής» με αφορμή το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για τη Siemens που τον συμπεριέλαβε μεταξύ των πολιτικών που πρέπει να διερευνηθούν για επίμαχες συμβάσεις. Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που βρίσκεται ο τόπος σήμερα χαρακτηρίζοντας το «έντρομο που προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες στους ώμους των πολιτικών του αντιπάλων».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της όλης έρευνας των αρχείων της Siemens δεν υπάρχει η οιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του, γεγονός που συνιστά ακόμη μια απόδειξη ως προς το πόσο προσχηματικές και συκοφαντικές είναι οι αιτιάσεις που του αποδίδονται.

"Πρόκειται για κατηγορίες που βασίζονται στο απόλυτο κενό. Μια απάντηση ταιριάζει:Αιδώς Αργείοι" λέει ο ίδιος και προσθέτει πως δεν φοβάται ενδεχόμενη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο "από τέτοιου είδους κατηγόρους", αντιθέτως υποστηρίζει ότι "θα ήταν τίτλος τιμής" για το υπόλοιπο του βίου του.

Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον κ.Παυλόπουλο έχει επιδοθεί σε κυνήγι των πολιτικών του αντιπάλων και εκτιμά ότι όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές τις "έστησε" το ΠΑΣΟΚ.

"Αναζητήστε με ποια περιουσιακά στοιχεία μπήκε ο καθένας στην πολιτική και τι διαθέτει σήμερα...Δείτε ποιοι υπέγραψαν τις συμβάσεις του ΟΤΕ και του C4I για να καταλάβετε ποιοι έχουν ευθύνες" τονίζει ο βουλευτής της Ν.Δ.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος επιχειρεί να "συγκαλύψει τις ευθύνες του για το σκοτεινό παρελθόν του" και μάχεται για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την οικονομική και κοινωνική τραγωδία στην οποία "οδηγεί τον τόπο μέσα από την εσκεμμένη εμπλοκή της Ελλάδας στα νύχια του Μνημονίου".

Τέλος ο κ. Παυλόπουλος χαρακτηρίζει την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών ως 'επικοινωνιακό φερετζέ" για να καλύψει την αμηχανία και τη σκοπιμότητα ορισμένων κύκλων του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου