Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ανανεωμένο στιλ.. οι κανόνες!



Είμαστε ακόμη στην αρχή του έτους και προλαβαίνετε και να αλλάξετε διάθεση και κυρίως look. Το ermoumag παρουσιάζει τους κανόνες στιλ για το 2011. 1. Επένδυσε σε λεπτομέρειες, όπως το καλσόν. Όλοι θα σε συμβουλεύσουν για την ποιότητα των παπουτσιών ή της τσάντας σου, αλλά κανείς δεν θυμάται πως το λάθος καλσόν μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το σύνολο. Απόφυγε τις γυαλάδες και το λάθος μπεζ και ακολούθησε το παράδειγμα της εικονικής Τζάκι Ο που είχε πάντα τα πιο σωστά οπάκ κάτω από τα Chanel ταγιέρ της.

2. Υπάρχει μια σωστή απόχρωση κόκκινου κραγιόν για όλες τις γυναίκες. Βρες την δική σου και κάνε τη την καινούργια κολλητή σου.

3. Πανάκεια για κάθε μέρα που οι μπούκλες σου δεν συνεργάζονται με τίποτα: φουλάρια. Είναι πολύ πιο κομψά από τα καπέλα και κανείς δεν θα μαντέψει τι προσπαθείς να κρύψεις.

4. Όταν κάνεις επιδρομή στην ανδρική ντουλάπα, διάλεξε σοφά τα λάφυρά σου: ένα καλοσιδερωμένο λευκό πουκάμισο, ένα t-shirt από ροκ συναυλία, μια τεράστια ζακέτα. Οι φόρμες του μπορεί να φαίνονται άνετες, αλλά απαγορεύεται να τις πλησιάσεις στα 2 μέτρα.

5. Την μέρα που θα δοκιμάσεις το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα και θα σου πάει κιόλας, αγόρασέ το. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μην ξεγελαστείς νομίζοντας ότι θα βρεις κάτι άλλο στο μέλλον ή αποφασίσεις να επιστρέψεις αργότερα. Το ίδιο ισχύει για το τέλειο τζιν. Κάποιες από εμάς μετανιώνουν αυτά τα λάθη για το υπόλοιπο της ζωής τους.

6. Όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα, διάλεξε το πιο επίσημο outfit από τα υποψήφια. Αν είσαι casual σε ένα δωμάτιο με καλοντυμένους, μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση –και την βραδιά.

7. Βασικός κανόνας για το μανικιούρ: αν δεν προλαβαίνεις να το διατηρήσεις, μην το κάνεις. Καλύτερα να είσαι συνέχεια με διαφανή και ροζ, παρά με εντυπωσιακά κόκκινα ή γκρι που όμως έχουν αρχίσει και φθείρονται στις άκρες.

8. Μην επιβάλλεις στον εαυτό σου αυτούς τους κανόνες όπως «δεν θα πάω για ψώνια μέχρι να χάσω 2 κιλά» –παραδέξου το, όλες πέφτουμε στην παγίδα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μιζεριάζεις ακόμα περισσότερο (και ξέρουμε πόσο καταστροφικό είναι αυτό για τις δίαιτες) και τελικά να νιώθεις ΚΑΙ χοντρή ΚΑΙ κακοντυμένη. Πήγαινε για ψώνια όταν πιστεύεις ότι χρειάζεσαι κάτι και πάρ’το στο σωστό νούμερο, δηλαδή αυτό που σου κάνει τώρα που το δοκιμάζεις. Μην διαλέξεις το μικρότερο για να έχεις ακόμα ένα κίνητρο. Τα πολύ μικρά/μεγάλα ρούχα είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην εμφάνισή σου.

9. Μην βγάζεις υπερβολικά τα φρύδια σου, μην φοράς πολλές στρώσεις selftan ή βαριές πούδρες, μην υποκύπτεις στις μεταλλικές σκιές πριν δύσει ο ήλιος. Η νέα δεκαετία αποθεώνει το φυσικό λουκ και την σικ απλότητα.

10. Εξέτασε τις ταμπέλες των ρούχων σου και ρώτησε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φτιάχνονται τα ρούχα σου. Η ηθική μόδα είναι η νέα τάση που θα πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

11. Όταν είσαι έξω, προσπάθησε να διασκεδάσεις πραγματικά και όχι να τραβάς φωτογραφίες, να ποζάρεις με το καλό σου προφίλ ή να σκέφτεσαι τι θα ανεβάσεις στο facebook για το πάρτι.
ΠΗΓΗ: ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου