Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κατερίνα Λέχου .Την έχετε «φίλη» στο Facebook; Είστε θύμα!



Έχετε "φίλη" στο Facebook; Είστε θύμα!Στην λίστα με τους επώνυμους που έχουν πέσει θύμα απάτης στο Ίντερνετ μπήκε η Κατερίνα Λέχου...
καθώς άγνωστος έχει φτιάξει σελίδα στο Facebook με το όνομά της. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δικό της προφίλ και δηλώνει αποφασισμένη να πάει στην αστυνομία αν χρειαστεί.

«Δεν έχω και ποτέ δεν είχα προφίλ. Δεν έχω καμιά εμπλοκή ούτε με Facebook, ούτε με Ίντερνετ, καμία σχέση», ξεκαθάρισε στο Star η Κατερίνα, που έμαθε για την πλαστή σελίδα μέσω φίλων της.

Παράλληλα, η ηθοποιός διερωτάται γιατί κάποιος εκμεταλλεύεται το όνομα ενός άλλου φτιάχνοντας ένα ψεύτικο προφίλ. «Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ένας άλλος άνθρωπος, φορώντας μια μάσκα ουσιαστικά ενός άλλου ανθρώπου, θέλει να έχει επικοινωνία. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός... Μου φαίνεται λίγο νοσηρό», πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Λέχου ανησυχεί μήπως ο άγνωστος δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για την ίδια και τις απόψεις της.  «Μπορεί αυτός που θα σε υποδυθεί, μέσα σε εισαγωγικά, να βγάλει ένα προφίλ το οποίο καθόλου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι. Ενέχει πολλούς κινδύνους, ενδεχομένως μπορεί να φτάσει και σε ακρότητες. Δηλαδή να είσαι υπόλογος για πράγματα που δεν έχεις πει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά και την Ναταλία Γερμανού που είχε μια ανάλογη περιπέτεια τις προηγούμενες ημέρες, η ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν ο άγνωστος δεν διαγράψει το ψεύτικο προφίλ.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου